Höga Förväntningar.

Nu är snart semeterveckan på Mallis över och jag sitter här och summerar .

Vilka var föväntningarna?

Blev det som jag tänkt mig? På det svarar jag, både och … Men det som gör mig mest fascinerad över mig själv är att jag aldrig lär mig vissa saker som faktiskt inte går att ändra på.

Jag kan ju inte sola och har inte kunnat det sen 1984. Det är bara 31 år sen … borde jag inte ha lärt mig det då?

Nej, inte Laack, jag säger samma sak varje gång, att jag sitter under parasoll, det är ingen fara. Så går det ett pat dagar under parasollet tills jag rödbränd sitter och kliar mina vattenblåsor som dyker upp som ett brev på posten.

Det knäppaste av allt är att jag blir lika förvånad varje gång.

Nu tillhör jag tack och lov den skaran som inte gillar att ligga platt i en solstol, och har aldrig gjort det. Nej ska jag vara på stranden så vill jag gå promender eller spela nåt spel , jag blir hur rastlös som helst av att bara ligga där och stekas som ett vändstekt ägg.

Denna veckan under parasollet har jag sett ganska många som är så bruna att det inte går att tillföra mera färg. Varför ligga där när man inte behöver ? Undrar jag.

Kanske är jag bara avundsjuk … Jag vill också se läcker ut i ljusblått och inte jämföras med innehållet i ett paket lättmjölk.

Jo så är det, just ljusblått ger min hy en sjuk färg och man ser inte var tyget slutar och hud tar vid. Fast sen kommer blåsorna och då ser man bättre skillnad. I år hade jag ingen alsolsprit med och på apoteket fanns det bara svindyr kräm så jag köpte en mini flaska vodka och baddade med, funkade bra.

En annan sak jag lyckats förtränga är att att bad i pool inte heller gynnar bakteriefloran i mitt undre liv. Jag är så duktig md att byta bikinibyxor efter varje dopp, men har glömt att det är ogjort om jag håller till i poolen. Redan i måndags kände jag det där retsamma kittlingen som gör att man inte vet om det är urininfektion eller om man helt enkelt bara är kåt.

I går, torsdag var det inte kul längre … Det stod helt klart att kittlingen inte var av erotisk art. Nä, nu har det övergått till mera av en ödeläggande känsla … Aj, aj. Jag slukar citroner och grapefrukt eftersom jag hört att surt är bra, samtidigt som jag vet att PS medicinerna funkar sämre med för mycket av dessa vitaminer. Det är spännande att leva..

Ett annat poblem blir under hemresan i morrn … Jag måste ju på toa var 5:e minut. Funderar på om jag ska uppsöka nån av de barnfamiljer som vi delar hotell med och be att få köpa en blöja. Hemma i källaren har jag en stor kartong med vuxenblöjor som jag fick när jag hade salmonella. Hade tänkt slänga dem vid nästa städning men nu har jag ändrat mig … Nästa gång jag reser på charter ska jag ha några i handväskan, som man hade tampax med sig förr. Usch va jag känner mig gammal  helt plötsligt.

Hur var den där resan igentligen undrar ni säkert nu.

Skitbra! jag har njutit av sommarvärme och gått in på hotellet och skrivit är värmen blivit mig övermäktig.

Jag har ätit god mat och umgåtts med maken och goda vänner.

Jag har åkt Paragliding, Yahoo!

Jag har bara varit och det är så skönt. Eländigheterna i början är bara paranteser och nu har jag skrivit om det och därmed gjort mig av med skiten.

Nästa gång vill jag även ha kidsen med och då ska jag ha vuxenblöjor med i bagaget. Då kanske jag slipper problem. Vi får väl se … Det är spännande att leva.

Pokonis A

Ingen har ännu kommenterat.

Kommentera