Säg Det Med En Sång

 

Det måste vara nåt fel på mig. Nåt stort fel som jag kanske borde söka för, fast det är samtidigt ganska kul, blir lite som en tävling bland hjärncellerna.

Jag tänker i sånger … Kan inte förklara det på annat sätt.

Till exempel så sitter vi och äter, maken säger … I dag har det snöat nästan hela dagen …Genast börjar det malas inne i hjärnkontoret och inom bråkdelen av en sekund så sjungs det inne i mitt huvud … Ja se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt hurra.

Maken fortsätter … Men sen när solen kom fram blev det riktigt varmt … We had joy we had fun we had seasons in the sun … gnolar verkmästarn och jag håller med.

-Var korven god? frågas det härnäst … och nu blir det Owe Törnkvist på scenen … Han har en låda på magen … Vad är detta?

Det spelar ingen roll vad vi pratar om, det kommer alltid en sång. Som tur är så kommer bara den första raden så jag hinner svara innan det fortsätter pratas.

Just nu sitter jag på landet och konstaterar att snöflingorna gått över till regn …I´ts rainig i`ts pouring my lowelife is boring … Jag hade hoppats det skulle klarna upp så jag fick se månen i kväll  … I´ve been followed by a moonshadow, moonshadow moonshadow. Herejösses, nu får jag sluta … STOP .. in the name of love Before I … Suck, jag ger upp.

pokonis A

 

2 kommentarer till “Säg Det Med En Sång”